3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Üstün Dökmen'den konferans

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen, Zonguldak'ta "İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim ve Çalışma Sevinci" konulu konferans verdi.


Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Psikolog Prof. Dr. Üstün Dökmen'in Zonguldak'ta verdiği konferans yoğun ilgi gördü. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa Rotary Kulübü 2430. Bölge Guvernörü Aziz Aydınalp, Rotary Kulüp Dönem Başkanı Naci Orhan, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Bektaş Açıkgöz ve çok sayıda davetli katıldı. Prof. Dr. Üstün Dökmen'in " İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim ve Çalışma Sevinci" konulu konferansına katılan davetliler salonu doldurdu. Yaklaşık 3.5 saat süren konferansta Dökmen, aile ilişkilerinin temelinde sevgi ve saygının bulunması gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Dökmen, çocuk yetiştiren ailelerin de çocuklarının iradesini kuvvetlendirmek adına aşırı korumacı tutumu terk etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Dökmen, esprileriyle de salondakileri bol bol güldürdü.
Konferansın sonunda Prof. Dr. Üstün Dökmen'e, Rotary Kulübü 2430. Bölge Guvernör Aziz Aydınalp tarafından plaket takdim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 09:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?