3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Uucuz ayakkabı izdihamı

Alaplı ilçesinde, 29. şubesi açılan Aydi Ayakkabı Mağazaları'nın açılışında izdiham yaşandı. 1 TL'lik ayakkabı almak isteyenler birbirleriyle yarıştı.


Aydi Ayakkabı Mağazaları'nın 29. şubesi Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde açıldı. Mağazanın açılışına Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Müftüsü İbrahim Baş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Çimenoğlu'nun konuşmasının ardından dua edildi. Yeşil kartlı yüz kişiye bedava ayakkabı dağıtıldı.
Kurdelenin kesilmesinin ardından mağazanın önünde bekleyenler bedava ve 1 TL'lik ayakkabı almak için birbirleriyle yarıştı. Mağazaya dolanlar reyonlardaki ayakkabıları üçer beşer alarak mağazadan çıkmaya çalışırken, mağaza yetkilileri vatandaşları birer ayakkabı almaları konusunda uyardı.
Aydi Mağazaları Gelişim Müdürü Metin Çıtıroğlu, 29. şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Şube açmaya devam edeceklerini anlatan Çıtıroğlu, şunları söyledi: "Yeşil kartlılara bedelsiz ürün verdiğimiz için böyle bir yoğunluk oluyor. 1 TL'ye promosyon ürün satıyoruz. Kısmet olursa ayın 15'inde dört mağazayı aynı anda açacağız. Bu süreç böyle devam edecek. Alaplı halkı bundan sonra kaliteli ve ucuz ayakkabı giyecek."

 

İha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 19:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?