3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Uyuşturucu operasyonu:2 gözaltı

Zonguldak’ta uyuşturucu madde sattığı belirtilen 2 kişi yakalandı.


Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Zonguldak merkezine uyuşturucu madde getirerek eğlence yerlerinde ve talep eden şahıslara satışını yapmak üzere hazırlık aşamasında bulunan T.Ü. ve H.Ö. isimli şahısların yakalandığı belirtildi.

Emniyet yaptığı yazılı açıklamada, 10 Mart tarihinde düzenlenen operasyonda, toplamda 2 kg (2022 gram) esrar maddesi, 318 gram kenevir bitkisi tohumu ile 8 adet içime hazır esrarlı sigara elde edildiği ifade edildi.

Soruşturma ile ilgili gözaltına alınan iki şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tanzim edilen soruşturma evrakı ile birlikte 11 Mart 2009 tarihinde adli mercilere sevk edileceği ve operasyonlara aralıksız devam edileceği belirtildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 89.244.225.xxx Tarih : 11.03.2009 15:02:19

bunlara verilecek cezanin öyle büyük olmasi gerekirki  bu isi yapanlara vede yapacak olanlara ibret icin  ama bunlar ufak cezayla kurtulurlarsa diyerleride diye bilirler bu isi yapalim iyi para var diye düsüne bilirler ben herzaman islenen sucun caydirici olmasi icin cezalarin yüksek vede caydirici olmasindan yanayim cünkü bu uyusturucu ne zigaraya nede alkola benser bu uyusturucu insani mahfeder benimde 2 oglum var onlar farkinda olmadan okul cantasivede ceplerini devamli kontrol ediyorum vede arkadaslariyla sorup sorusturuyorum allahtan sigara dahil icmiyorlar benden ailelere tavsiye yapmaz kullanmaz demeyin cocuyunuzun ceplerini arayin vede en yakin arkadaslariyla baglantiya girin kullaniyorsa iyi arkadaslari kurtulmasi icin dogruyu söylüyeceklerdir  etrafinizdakilerin uyusturucu kullandiyini biliyorsaniz hic düsünmeden polise ihbar edin bu bir vatandaslik görevidir