3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Uzun, Uçar'ın adaylığını değerlendirdi

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan eski İl Başkanı Celil Uzun, Hamdi Uçar'ın adaylığını değerlendirdi.


AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan eski Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, AK Parti İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan mevcut başkan Hamdi Uçar'ın adaylığını değerlendirdi. 7 Haziran tarihinde yapılacak AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı seçimi öncesinde mevcut Başkan Hamdi Uçar'ın adaylığını açıklamasından sonra diğer aday Celil Uzun Ankara ve Zonguldak'ta çalışmalarını sürdürüyor. Uçar'ın adaylığını değerlendiren İl Başkan adayı Celil Uzun, başarısızlıklar üzerine adaylığın inşa edilemeyeceğini belirterek, “Başarısız olan gidecek. Uzlaşma için tüm yolları denedim. Netice alamadım. Yalnız partinin daha iyi noktalar taşınması amacıyla yeninden göreve talibim” dedi.


Yaptığı açıklamada Uçar'ın politikalarını eleştiren Uzun, “Zonguldak merkezde bizim güçlüklerle aldığımız belediye kaybedildi. Ereğli, Alaplı'da öyle ortada bir başarısızlık vardır ve başarısızlıklar üzerine doğru politikalar inşa edilemez. Uçar yanına da ilçe başkanlarını alarak, adaylığını açıkladı. Bu normal o ilçe başkanlarımızın yanında olması Uçar'ı destekledikleri anlamına gelmez. Bunu zamanla göreceğiz. AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu toplantıda bulundu ama Uçar'a destek vereceği yönünde bir açıklamada bulunmadı. Bunları zamanla göreceğiz” dedi.


Eski başkan Celil Uzun kongrede iddialı olduğunu belirterek, “Delegelerimizin yoğun desteği ile 6 yıl gururla yaptığım görevime yeninden dönmek en büyük arzum. O nedenle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şimdi Ankara'da ilerisi açısından alt yapı yapıyorum. 7 Haziran tarihinde her şey ortaya çıkacak” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?