3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Uzun'dan muhteşem miting

ALİ UZUN'DAN MUHTEŞEM MİTİNG

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun Fındıksuyu, Karaelmas ve Ontemmuz Mahallesinde mitingleri bayram havasında geçti.

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili Ali Uzun beraberindekilerle birlikte Fındıksuyu, Karaelmas ve Ontemmuz Mahallesinde seçmenler tarafından müthiş bir coşkuyla karşılandı.

Ali Uzun ilk olarak Kozlu Kılıç Mahallesinde ev toplantısına katılarak destek istedi.

Akşam saatlerinin ilk mitingini Fındıksuyu'nda roman vatandaşlarla gerçekleştirdi.

BEN ROMAN AÇILIMINI YILLAR ÖNCE YAPTIM.

Fındıksuyunda roman vatandaşlara seslenen Ali Uzun, “Ben yıllar önce roman açılımını yaptım değimli? Sizi hiç yalnız bıraktım mı? İşte ben her yerde söylüyorum insan ayırımı yapmadan hizmet ettim diye. Bunu en iyi sizler bilirsiniz. Her zaman yanınızda oldum, olmaya devam edeceğim. 12 Haziran sonrası burada büyük bir kutlamayı hep beraber yapacağız” dedi.

KARAELMAS BAĞRINA BASTI

Ardından Karaelmas Mahallesindeki seçim bürosunda davul zurna eşliğinde karşılanan Ali Uzun, seçim bürosunda toplanan kalabalık Ali Uzun'u adeta bağrına bastı. Bayanların Ali Uzun'a olan sıcak ilgisi, onu evladı gibi kucaklaması görülmeye değerdi. Konuşmasının ardından Karaelmas sokaklarında yürüyerek gezen Ali Uzun'a vatandaşlar evlerinden doğru destek verdiler. Kapı önlerindeki vatandaşlarla sohbet edip sokaklardaki esnafları dolaşan Ali Uzun'a aracıyla oradan geçmekte olan bir vatandaş yolda durarak, “Sayın vekilim, ben şu an İstanbul'dan geldim. Oradan sizi takip ediyorduk. Siz Zonguldak adayları içinde milletvekilliğini hak eden ilk insansınız. Ben çok üzülüyorum çünkü burada oy kullanamayacağım için oyumu size vermek istedim. Ama akrabalarıma söyledim oyunu size verecek” dedi.

BİN KİŞİYE KONUŞTU

Daha sonra baba ocağı olan Ontemmuz mahallesine uzun araç konvoyuyla gelen Ali Uzun miting alanına vatandaşların omzunda geldi. Meşale yakan gençler sloganlar atarak Ali Uzun'a destek verdi. Ontemmuz Mahallesinde adeta genel başkan gibi karşılanan Ali Uzun'u torunu hiç yalnız bırakmadı. Ontemmuz gençliği ve halkı, “Ali Uzun Oley, Ali Uzun Sen Bizim Her Şeyimizsin, Zonguldak El Ele Ali Uzun Meclise, Gönlümüzde Oyumuzda Ali Uzun'un, Oyumuz Boşa Gitmeyecek, çünkü Ali Uzun Var, 12 Haziran Akşamı Madenci Anıtındayız” diye sloganlar attılar. Alkış ve sloganlarla sık sık konuşması kesilen Ali Uzun yaklaşık 1000 kişilik kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Baba ocağı Ontemmuz Mahallesinde muhteşem ilgi gören Ali Uzun konuşmasında, “Allah'a sonsuz şükürler olsun. Beni böylesine muhteşem bir şekilde karşıladınız. Ama bende ömrüm boyunca, 35 yıllık hizmet hayatımda sizlerin başınızı öne eğecek, sizi utandıracak, mahcup edecek hiç bir şey yapmadım. Köyünden kentine tüm herkese gurur duyacağınız hizmetlerim oldu. Burada sizin huzurunuzda siyaset yapacak bir durum yoktur. Burası kucaklaşma toplantısıdır. Hep beraber büyük bir seçim çalışması yaptık. Gece gündüz demeden çalıştık. Partilerin yapamadığını biz yaptık. İlçe köy ayırmadan her yere yetişmeye çalıştık. Sizlere tüm Zonguldak'ın selamını getirdim. 12 Haziran akşamı Zonguldak büyük bir güç gösterisi sergilemeye hazır. Tarih yazmaya hazır. Bu son toplantımız oluyor. Yarın akşam canlı yayına katılacağız” dedi.

ZONGULDAK'IN ADALETİNE GÜVENİYORUM.

Zonguldak halkının işini bileceği söyleyen Ali Uzun, “Seçimlere 2 gün kaldı. Ben bugün sizlerin ve Zonguldak'ın huzurunda Zonguldak'a hiç sırtını dönmeyen, bana uzanan her ele el uzatan kişi oldum. Şimdi ben Zonguldak'a elimi uzattım. Beni yalnız bırakmayın dedim. Görüyorum ki tüm Zonguldak'ta bana elini uzatıyor, bağrına basıyor. Geçmişimiz ortadadır. Tek bir lekemiz yok. Hizmet derseniz çok. Zonguldak böyle bir evladına hayır demeyecektir. Zaten köyden kente büyük inanılmaz bir destek var. Bu iş Allah'ın izni ile bitmiştir. Bu zafer Ali Uzun'un değil, sizlerin tüm Zonguldak'ın olacaktır. Ankara bu sese kulak verecektir. Hizmetler ardı sıra gelecektir. Bunu sizler adına en sıkı şekilde takip edeceğim.12 Haziran akşamı görüyorum ki madenci anıtında büyük Zonguldak Mitingine dönüşecek coşkuyu tüm Türkiye izleyecek. Gezdiğimiz yerlerde görüyoruz hemşerilerimiz bize sahip çıkarak, “Merak etmeyin yalnız değilsiniz” diyorlar. Buda bizi gururlandırıyor. Ben bu ilgi ve alakanın sandığa yansıyacağına inanıyorum. Zonguldaklı hemşerilerime de güveniyorum. Beni sahiplenmişler. Bende her zaman olduğu gibi Zonguldak'a sahip çıkarak sizleri yalnız bırakmayacağım Bizi yalnız bırakmayan ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ALİ UZUN'DAN MUHTEŞEM MİTİNG
ALİ UZUN'DAN MUHTEŞEM MİTİNG
ALİ UZUN'DAN MUHTEŞEM MİTİNG
ALİ UZUN'DAN MUHTEŞEM MİTİNG
ALİ UZUN'DAN MUHTEŞEM MİTİNG
ALİ UZUN'DAN MUHTEŞEM MİTİNG
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 14:21:02
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 14:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?