3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Uzunmehmet çeşitli törenlerle anılacak

8 Kasım Uzunmehmeti Anma ve Madencilik gününü kutlama etkinlikleri kapsamında Zonguldak Belediye Kültür Merkezi(BKM) tarafından Bayat Köyü İlköğretim Okulu’nda kutlama programı düzenlenecek.

Öğrencilere, ansiklopedi ve hikaye kitapları da hediye edileceği bildirildi.
8 Kasım Uzunmehmeti Anma ve Madencilik günü etkinlikleri kapsamında Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Kozlu Beldesi’nde bulunan Bayat Köyü ilköğretim okulu’nda, slayt gösterisi ile fotoğraf sanatçısı Alaattin Kara’ya ait maden fotoğraflarının öğrencilere gösterileceğini kaydetti.

Tiyatro Arın’ın “Bacaağzı sohbeti” isimli müzikalli tiyatro oyunu sergileneceği öğrencilere ellerindeki ansiklopedi, roman gibi çeşitli kitaplarında hediye edileceğini anlatan Bakır, “Bayat Köyü ilköğretim okulu öğrencilerine kitaplarımızı ulaştırmak için ekibimizi yola çıkardık. Bu kitap kampanyamız, devam edecektir. İhtiyacı olan okullara kitap hediye etmek istiyoruz. Etkinliklerimiz kapsamında tiyatro ve slayt gösterileri ile çocuklarımızı hem bilinçlendirip, hem de keyifli dakikalar yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 16:54:40
Güncelleme :6 Kasım 2008 Perşembe 17:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?