3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vakıflardan ziyaret

Zonguldak'ta ki bazı vakıflar ZKÜ Vakfı'nı ziyaret etti. Zonguldak Vakıflar İl Müdürlüğü, Mehmet Çelikel Vakfı, Ulu Cami Vakfı, Özel Güvenlik Vakfı ve ZOTEV Vakfı yöneticileri Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Vakfı yeni yönetimini ziyaret etti. 

Zonguldak Vakıflar İl Müdürü Ahmet Öztürk, ZKÜ Vakfının Zonguldak için çok önemli olduğunu belirterek, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Öztürk, “Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ve Üniversite Vakfı Zonguldak için çok önemli. 

Üniversitemizdeki hocalarımız yapmış oldukları başarılar bizleri gururlandırıyor. Yeni Yönetiminize başarılar ve hayırlı olsun diliyoruz. Ayrıca Mayıs ayının ilk haftası vakıflar hastası olarak kutlanılıyor. Bizde Zonguldak'ta ki vakıflar olarak kendi aramızda 5 yıldır bazı etkinliklerle kutlamaya çalışıyoruz. Vakıflar Haftasında neler yapabiliriz, ortak bir çalışma nasıl yapabiliriz görüşlerinizi almak, bunu görüşmek içinde sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Yeni oluşan yönetiminize başarılar diler, hayırlı olsun dilerim” dedi. 

ZKÜ Vakfı Başkanı Şenol Durmuş, yapmış oldukları ziyaretten dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür etti. Durmuş, “Bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Vakıfların dayanışması Zonguldak'ın yararına olacak.Bizlerde Vakıflar Haftasında elimizden gelen her desteği vereceğiz. Yapmış olduğunuz nezaket ziyaretinden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 13:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?