3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vali Ata'dan Güner'e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Valiliği görevine atanan Erdal Ata İl Sağlık Müdürü Öner Güner’i ziyaret etti. Vali Ata, Güner’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Erdal Ata, son zamanlarda başarılı çalışmalarla gündeme gelen İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner’in yanı sıra Müdür Yardımcıları Dr. Birsen Turan, Dr. Orhan Şahin, Dr. Mehmet Kızılcık ve Selahattin Çolak’ın da hazır olduğu ziyarette Vali Ata çalışmalar hakkında brifing aldı.

Yaklaşık bir saat süren brifingde, başta hastanelerin ve sağlık ocaklarının genel durumu hakkında bilgiler veren Güner, bu yıl içersinde yapılacak olan yenilikler ve yatırımları anlattı. Öner, 2009 yılının ilk ay’ından itibaren uygulamaya geçecek olan Aile Hekimliği için doktorlara yönelik Aile Hekimliği ve eğitim seminerleri konularını da geniş kapsamlı bir şekilde bilgiler verdi.

Bilgiler için teşekkür eden Vali Erdal Ata ise, sağlık ve eğitimin ülke için son derece önemli olduğunu vurgularken, şartların iyileştirilmesi için her imkanın kullanılması gerektiğini ifa etti.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 12:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?