3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vali bağışları az buldu

THK’DEN VALİ ERDAL ATA’YA ZİYARET

Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Erdal Ata’yı makamında ziyaret ederek geçen sene Kurban Bayramı’nda toplanan fitre ve zekatların bedeli olan çeki verdi.

Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Erdal Ata’yı makamında ziyaret ederek geçen yıl Kurban Bayramında toplanan fitre ve zekatlardan Sosyal Hizmetlerin payına düşen yüzde 50’si olan 10.251.68 TL’lik çeki Vali Erdal Ata’ya takdim etti.

Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Demirel tüm Zonguldak halkının desteklerini isteyerek, “Geçen sene topladığımız fitre, zekatların Sosyal Hizmetlerin payına düşen yüzde 50’si olan 10 bin 251.68 TL’lik çeki size takdim ediyorum. Vatandaşların daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Okulların kapalı olması miktarın düşük olmasına nedendir. Vatandaşların Türk Hava Kurumu’nun bu topladığı paraların nerelere faydalı olduğunu bilmesi gerekir” dedi.

Ardından konuşma yapan Vali Erdal Ata, toplanan paranın az olduğunu bunun yanında bir sıfır daha olması gerektiğini belirterek tüm vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Ata, “Türk Hava Kurumu’na teşekkür ediyorum. Herkesin Türk Hava Kurumu’na zekatını, fitresini, derisini bağışlamasını istiyoruz. Bu miktarı az buldum ve bu sayının yanında bir sıfır daha olması gerekir. Bu paraları vatandaşların eğitiminden sağlığa çeşitli ihtiyaçlar için kullanılacaktır. THK’ye bağışların devam etmesi gerekir. Basın sürekli haber yaparak bu konuda bilgilendirilmeli. Herkesi THK’na bağış yapmalarını istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 17:49:02
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 10:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?