3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vali Başkan'ı ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.


Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğinden Zonguldak'a atanan Vali Erdal Ata'yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Zonguldak'ın ekonomik bakımdan gelişmiş olduğunu söyleyen Başkan Sesli, “Zonguldak ekonomik bakımdan gelişmiş bir ildir. Ereğli belediyesi de kendi imkanları ile ayakta kalan ve borcu olmayan nadir bir belediyedir. Belediyemizin bütçesi 50 trilyon ve belediye personelimizin maaşlarını ödemede aksaklık yaşatmayız. Belediye çalışmalarında bu yıl Türkiye'nin en büyük festivalini yapacağız. Festivalimiz çok güzel olacak. Festivale Sezen Aksu, Gülben Ergen, Grup Hepsi, İbrahim Tatlıses, Teoman gibi ünlü sanatçılar konser verecekler” diye konuştu.


Ereğli belediyesinin borcunun olmamasının sevindirici bir durum olduğunu söyleyen Vali Erdal Ata, “Kdz. Ereğli Belediyesi'nin borcunun olmaması ve kendi imkanları ile ayakta kalması sevindirici bir durumdur. Bir belediyenin borcunun olmaması nadir görünen bir durumdur” dedi.

..
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 21:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HALİL İBRAHİM CANSIZ IP: 88.242.31.xxx Tarih : 3.06.2008 09:47:57

İŞTE GERÇEK BELEDİYECİLİK BUDUR.HEM DEVLETE BİR KURUŞ BORCU YOK,HEMDE PERSONELİNE.BU ANCAK EKİP İŞİYLE OLUR.BELEDİYECİLİK BENCE BİR FUTBOL TAKIMI GİBİDİR.KOORDİNELİ ÇALIŞTIKTAN SONRA YENEMEYECEĞİN HİÇ BİR TAKIM OLMAZ.