5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Vali bayramlaşmak için yollara düştü

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, bayramın ilk gününde resmi kurumları gezerek bayram tebrikinde bulundu.

Zonguldak Camlı Köşk’te saat 10:00’da yapılan bayramlaşmanın ardından 3. Jandarma Tugay ve Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Yavuz Erkmen ve Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, buradaki rütbeli ve askerlerin bayramını kutladı. Askerler tarafından kolonya ve çikolata ikram edilen Erkmen, önce Jandarma İl Alay Komutanı Albay Ünal Ayvazoğlu’nu makamında ziyaret etti. Hatıra defterine duygularını yazan Vali Erkmen, Zonguldak Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da unutmadı. Hastaların bayramını kutlayan Yavuz Erkmen, hastaların kendilerine dikkat etmesini istedi.

Zonguldak Polisevi’ni de ziyaret ederek polislerle bayramlaşan Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, 5 aylık polis çocuğu Kaan Gülerik’i severek ilgi gösterdiler. Daha sonra Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Merkez Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Erkmen ve yanındakiler, yuvada bulunan 84 kimsesiz çocuğa çikolata dağıttılar. Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca da çocuklara sevgi gösterirken, anahtarlıklı şeker hediye etti. Çocukların fotoğraf çektirme istekleri üzerine kimsesiz çocuklar ve protokol birlikte resim çektirdiler.
Vali Yavuz Erkmen ve beraberindekiler, şehit ailelerini ve SSK Zonguldak Bölge Hastanesi’ni ziyaret ederek bayram programlarına devam ettiler

zonguldak
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2004 Pazar 15:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?