3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vali'den Vali'ye ziyaret

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Bartın Valisi Halil Işık'ı ziyaret etti. Bartın Valisi Halil Işık, Zonguldak Valisi Erdal Ata'ya tarihi ve turistlik mekanlara sahip Amasra ile İnkumu sahillerini gezdirdi.


Bartın Valisi Halil Işık'ı makamında ziyaret eden Zonguldak Valisi Erdal Ata, Valilik şeref defterini imzalamasının ardından Vali Işık ile görüşmelerde bulundu. Zonguldak Valisi Erdal Ata'nın daha önce yaptığı görevleri hatırlatan Bartın Valisi Halil Işık, "Vali Ata, kendini her konuda yetiştirmiş, bilgi ve birikim sahibi olmuş valilerimizdendir. Komşu illerde görev yapıyor olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Çünkü biz pek çok konuda, Zonguldak, Karabük illerimizle işbirliği içerisindeyiz. Ata'nın bilgi ve birikimlerini bölgesel çalışmalara yansıtması hepimiz için çok önemlidir" diyerek ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Vali Işık ile birlikte İçişleri Bakanlığı'nda uzun süre çalıştıklarını belirten Vali Ata'da, "Bartın ilinde devam ettiği Valilik görevinde, bu başarılarına devam edeceğine gönülden inanıyorum. Ortak çalışmalarımızı yapmak arzusu içindeyim. Zonguldak, Bartın, Karabük illerimiz bölgemizde ortak bir çok çalışmalar yapacak potansiyele sahip illerimizdir., Filyos Vadisi projemiz sadece Zonguldak için değil bölgemizdeki illerin de ortak projesi olması gerekir. Çaycuma'daki havaalanımızın faaliyete geçmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Havaalanımızın faaliyete geçmesi sadece Zonguldak ilimize değil Bartın, Karabük, Zonguldak ve Kastamonu illerimize de hizmet edecektir. Bölgemizde yapacağımız bir çok ortak çalışmanın bulunduğu bilinci içerisindeyiz. Konuşmaların ardından Bartın Valisi Işık, Zonguldak Valisi Ata'ya Bartın plaketi ile ilimizin turizm ve doğa güzelliklerini içiren kitap verirken, Zonguldak Valisi Ata da Bartın Valisi Işık'a üzerinde Atatürk'ün resminin bulunduğu plaket ve dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye etti.


Valilik ziyaretinden sonra Zonguldak Valisi Erdal Ata, Bartın'ın Amasra İlçesini Bartın Valisi Halil Işık ve Amasra Kaymakamı Hasan Öztürk ile birlikte gezdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 12:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?