3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Valiye tanışma yemeği

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca Vali Ata'ya yemek verdi.

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğinden 20 gün önce Zonguldak'a atanan Vali Erdal Ata'ya Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca yemek verdi.

Alaborana Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Vali Erdal Ata'nın yanı sıra, Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, hakim ve savcılar, belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ve İl Genel Meclisi Üyeleri, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, muhtarlar, Gaziler Derneği Başkanı, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Davetimize katılmanızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Valimizin Zonguldak'ta göreve başlaması nedeniyle bu akşam hep birlikte bir arada olmayı arzuladık. Belediye personeli arkadaşlarımızla birlikte, belediye meclis üyelerimizle birlikte sizlerle burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Bu arada aramızdan ayrılan, bölgemize yıllarca hizmet vermiş olan, şuanda Denizli'de görev yapan eski Valimiz Yavuz Erkmen'e de buradan sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Ben Valimize hoş geldiniz diyerek görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

Vali Erdal Ata ise, Zonguldak'ı bulunduğu yerden daha iyi yerler getirmek için çalışacaklarını belirtti. Ata, “Belediye Başkanımıza bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Göreve başlayalı 20 gün oldu. 20 gün zarfında gerek daire müdürleri arkadaşlarım, gerek sivil toplum örgütlerinin mensuplarının bir kısmı ile tanıştık. Tanışamadığımız arkadaşlarımızda oldu. Bu vesile ile herhalde hepinizle tanışma şansına nail olacağım. Ondan dolayı da tekrar teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonra hep el ele vererek Zonguldak'ın sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağız. Zonguldak'ı devraldığımız seviyeden daha iyi bir düzeye getirmek için hep birlikte başarılı hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 11:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?