3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vatandaşa e-mailli hizmet

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, belediye tarafından oluşturulan Çözüm Merkezi'nde vatandaşların istek ve şikayetlerinin en kısa zamanda yerine getirildiğini söyledi.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, uzun zamandır altyapı çalışmaları devam eden ve faaliyetlerini sürdüren Çözüm Merkezi hakkında bilgiler verdi. Başkan Sesli, belediye tarafından oluşturulan Çözüm Merkezi'nin vatandaşların istek ve şikayetlerine en kısa zamanda cevap verdiğini ve merkezin diğer bir amacının da belediye halk kaynaşmasını tesis etmek olduğunu kaydetti. Çözüm Merkezi'nin amacının öncelikle vatandaşa rehberlik olduğunu belirten Başkan Sesli, "Çünkü vatandaşımız bir devlet kurumuna geldiği zaman hangi konuda, nereye, nasıl ve ne zaman başvuracağını bilmemektedir.

Çözüm Merkezi'nin diğer önemli amacı da belediye halk kaynaşmasını tesis etmektir. Yani somurtkan değil gülümseyen, 'yarın gel' demeyip hemen yardımcı olan bir belediye imajını fiili bir tavır olarak ortaya koymaktadır. Vatandaşlarımıza, Belediyemiz Halkla İlişkiler Bürosu bünyesinde kurulan Çözüm Merkezi'ne geldiklerinde ya da belediyemiz resmi web adresi olan www.kdzeregli.bel.tr adresindeki e-belediye bölümünden yaptıkları müracaatlar, 24 saat açık olan Alo 153 hattı ile 322 19 92-322 19 22-322 19 27-322 19 17 numaralı Çözüm Merkezi telefonlarından sesli mesaj bırakarak yada görevli personelimizle irtibat kurarak ilettikleri şikayet, istek, talep, temenniler bilgisayara girilerek en kısa sürede cevap verilmektedir.


"GÜLERYÜZLÜ HIZLI ÇÖZÜM"
Hedeflerinin bu sistem sayesinde güler yüzlü bir hizmet ile birlikte taleplerini ilgili birimlere en kısa sürede ulaştırıp cevabı yine vatandaşa ulaştırmak olduğunu belirten Başkan Sesli, "Bu birimin çalışmaları uzun süredir devam ediyordu ve sistem şimdi çok iyi bir şekilde işliyor. Halkımız bu hizmetten gayet memnun. 2008 yılı içerisinde yaklaşık 700'e yakın işlem yapılmıştır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 15:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?