3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vatandaştan yaya yolu isteği

Zonguldak’ın Asma Mahallesine bağlı Yamaç Sokak sakinleri Ankara yolu üzerinde bulunan dar yolun genişletilmesini ve yaya yolu yapılması konusunda yetkililerden yardım beklediklerini belirttiler.


Zonguldak’ın Asma Mahallesinde 18 yıldır yamaç sokakta ikamet ettiğini dile getiren Dursun Almalı, yetkililerden yardım beklediklerini belirterek, “İnsanlar yaya şekilde gidemiyor. Özelikle kış aylarında ve yağmurlu günlerde araç geçerken üzerimiz başımız batıyor. Tır gelse insanlar korkuyor. Bunu sürekli gündeme getirdik. Burada bir çocuğa araba çarpsa bunun sorumlusu olarak kim ortaya çıkacak. Geçtiğimiz günlerde burada çok üzücü bir olay oldu. Zonguldak halkı da takip etmiştir. Kaza meydana geldi ve bir kişi hayatını kaybetti. Sürekli bu bölgede kaza oluyor. İki araç yan yana zor geçiyor. Yurt dışına çıkacak uzun araçlar geliyor buradan geçemiyor. İki tır burada karşılaştıkları zaman yol kapanıyor ve trafik tıkanıyor. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 14:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem gedik IP: 84.135.60.xxx Tarih : 4.05.2008 20:44:54

Bende bir Asma Mah.sakini olarak Dursun beye tüm ictenlikle katiliyorum.Asma Mahallesinde gercekten bu sorun cok büyük hayat güvenligimiz yok denecek kadar az.Bu sorunun cözülmesi icin yetkililerden en kisa zamanda cözüm bekliyoruz