3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Vefat eden 3 işçi için mevlit

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde, Filyos Belediye Başkanlığı tarafından vefat eden belediye personeli için mevlit okutuldu.

Filyos Belediyesi’nde çalışıp vefat eden üç personel için Belediye Başkanlığı tarafından Filyos Merkez Cami’de mevlit okutuldu. Mevlit’e Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personelleri, vefat eden üç personelin yakınları ve akrabaları katıldı.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal vefat eden personel için okutulan mevlit için yaptığı açıklamada belediyede çalışıp vefat eden personel için belediye olarak mevlit okuttuğunu ifade etti. Ayrıca Ünal hem belediye ve hem de vefat eden personel için mevlit okutulduğunu söyledi. Ünal, “ Biz Filyos Belediyesi’ni devraldığımız zaman önceden de Ahmet Ayaz, Ertan Keser, Kadir Kumpas arkadaşlarımız belediye personeli iken vefat ettiler.

Belediye olarak biz bu arkadaşlarımız adına ve belediye adına bundan sonra belediyemizin yaptığı çalışmalarda da bize yardımcı olması bakımından Kuran-ı Kerim ve Mevlid’i Şerif okutmak istedik. Dün gece Filyosluları davet ettik. Hem bu arkadaşlarımızın adına hem belediyemizin adına Mevlid’i Şerif okutmuş olduk. Bunun beldemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum vefat eden arkadaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 13:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?