3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Voleybol turnuvası sona erdi

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi.


Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 1-7 Nisan Kanserden Korunma ve Kanserle Savaş Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Liselerarası Genç Bayanlar Dörtlü Voleybol Turnuvası çekişmeli karşılaşmalar sonrasında sona erdi. Karaelmas Can Polat Pamay Spor Salonu’nda iki gün süren müsabakalar sonrasında birinciliği Atatürk Anadolu Lisesi, ikinciliği Uzun Mehmet Lisesi, üçüncülüğü Atatürk Lisesi ve dördüncülüğü ise Ticaret Meslek Lisesi elde etti.


İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva sonrasında birinciliği elde eden Atatürk Anadolu Lisesi’ne kupasını İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Birsen Turan, ikinci olan Uzun Mehmet Lisesi’ne Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duyar, üçüncü olan Atatürk Lisesi’ne Gençlik ve Spor Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, üçüncü olan Ticaret Meslek Lisesi takımına ise ödülünü İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Kontrol Birim Sorumlusu Esin İlhan tarafından verildi.


Turnuvanın sponsorluğunu yapan Gülipek Tekstil Sorumlusu Volkan Aksoy’a, emeği geçen hakemlere, turnuvaya katılan okulların beden eğitimi öğretmenlerine plaket, sertifika ve çeşitli hediyeler verildi. Turnuva organizasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Kontrol Birim Sorumlusu Esin İlhan’a katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol İl Koordinatörü Erhan Şeref tarafından çiçek hediye edildi.


İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Birsen Turan, “”1-7 Nisan Kanserden Korunma ve Kanserle Savaş Haftası nedeniyle ilimizin çeşitli yerlerinde bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler yaptık. Amacımız insanlarımız ve özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve kanserle savaşta mücadele etmek. Bizim bu çalışmalarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?