3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yağmur altında bayram mesaisi

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, bayram öncesi kentte yapılan son çalışma ve düzenlemeleri kontrol etti.

Aşırı yağışa aldırış etmeyen Gonca, çalışan personelle birlikte ıslandı.
Ramazan Bayramı öncesinde kentteki son hazırlık ve düzenlemeleri inceleyen Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile personeli aniden bastıran yağmur nedeniyle sırılsıklam ıslandı.

Bayram öncesi çalışmaların tamamlanması gerekitğini belirten Gonca, yağmura rağmen çalışma bitene kadar personelinin yanında bulunarak çalışmaları yerinde takip etti. Bayramda yaşanan kalabalık nedeniyle esnaf denetimler ile birlikte kaldırımları rahatlatma çalışması başlattıklarını anlatan Gonca, "Bayramdaki yaya artışını da göz önüne alarak, bir takım yol genişletme, peyzaj çalışmaları yapıyoruz. Kaldırımlardaki yoğunluğun biraz olsun rahatlatabilmek amacıyla esnaflarla ilgili denetimleri yaptık. Esnafların kaldırımları işgal edilmemesi konusunda uyarıları yaptık. Geçiş alanı dar olan sokak ve alanlarda yol genişletme yaparak yayaların geçişini en rahat noktaya ulaştırmaya çalııyoruz" dedi.


Yağmur altında Başkan Gonca'nın gayretini gören vatandaşlarda, düzenlemenin yapıldığı alanlarda hem yayalara kolaylık sağlandığı hemde görüntü kirliliğinin ortadan kaldırıldığını söyleyerek teşekkür etti. Bayramda yağış beklenmesi nedeniyle gerekli tüm tedbirlerin de alındığını ifade eden Başkan Gonca, personel maaşlarının tamamının ödendiğini, piyasa olan borçlarında büyük kısmını bayram öncesinde ödediklerini kaydeti.

İha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 15:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?