3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yangın sonrası can pazarı

Zonguldak'ta bir kafede açık unutulan fritözdeki yağın yanması sonucu çıkan yangına iş yeri çalışanlarından bir genç müdahale etmek istedi. 

İtfaiyenin de yardımıyla kısa sürede yangını söndüren genç, dumandan zehirlenmesi sonucu, yoldan geçen bir araba durdurularak hastaneye yetiştirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Merkez Çarşı'da bulunan Hayrettin G.'e ait kafede yangın çıktı. Fritözün açık unutulması nedeniyle içerisindeki yağların alev alması ile başlayan yangını haber alan ve tüten dumanları gören Hayrettin G ile yanındaki çalışanı Murat Yorulmaz, geri döndükleri iş yerinin camlarını kırarak içeriye girdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de yardımıyla kısa sürede yangını söndüren Murat Yorulmaz, aşırı dumandan zehirlenerek kendisini bir süre sonra dışarıya attı. 

Öksürükleri nedeniyle binadan dışarıya çıkarılan Murat Yorulmaz için bir süre ambulans arandı. Ambulansın bulunmaması nedeniyle yolun ortasına geçen itfaiye erlerinin de yardımıyla, yoldan geçen bir otomobil durduruldu. Hemen araca bindirilen Murat Yorulmaz, Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı. Murat Yorulmaz' ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, iş yerinde fazla bir hasar meydana gelmediği belirtildi 

Kafe sahibi Hayrettin G'nin ise Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi'nde polis memuru olarak görev yaptığı ve bir süre önce de emekliye ayrıldığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 09:33:18
Güncelleme :14 Nisan 2008 Pazartesi 09:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?