3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yaralıların sağlık durumu iyileşiyor

Zonguldak'ta, öpüşme nedeniyle aralarında çatışma çıkan ve yaralanan emekli doktor ile gencin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


İddiaya göre, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde emekli doktor C.C., sevgilisi G.A. ile sokak ortasında öpüştüğü gerekçesiyle A.K. isimli gence ateş açmış, genç de silahıyla karşılık vermişti.

Ağır yaralanan genç A.K., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. A.K., sağlık durumunun ağır olması nedeniyle kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nden Zonguldak karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ortopedi servisinde muayene altına alınan A.K.'nin yapılan ameliyatın
ardından sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.


Olayda ayağından yaralanan doktor C.C. de ağrıların artması üzerine Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ameliyat olan doktor C.C.'nin de sağlık durumunun düzelmeye başladığı belirtildi. Doktor C.C.'nin sağlık durumunun düzelmesinin ardından ifadesinin alınması ve adli makamlara götürülmesi bekleniyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
delamet IP: 94.122.28.xxx Tarih : 7.04.2009 22:33:13

önce doğru haber sonra tarafsız haber .tarafsız yorum  doktorun rize de sağlıklı çalışırken kurtardığı hayatları ele alın sadece tek yanlı bakmayın...