4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Yaralının yardımına vekil koştu

Zonguldak'ın girişinde virajı alamayarak dere yatağına uçan araçtan sağ kurtulan şahıs, şoka girerek hafıza kaybı yaşadı. Sedyeye konularak yola çıkartılan yaralıyla, yoldan geçmekte olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da ilgilendi. 

Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden Zonguldak il merkezine giderken virajı alamayan 30 yaşındaki İsmet Uzun'un kullandığı 67 DD 753 plakalı otomobil, 2 metre yükseklikten dere Üzülmez Deresi yatağına uçtu. Kayalıklara çarparak parçalanan araçtaki İsmet Uzun, omuzu ve ayaklarından yaralandı. Hafıza kaybı nedeniyle hiçbir şey hatırlayamayan şahıs, kaza bölgesinden geçenler tarafından taşındı. Uzun, ambulansın gelmesiyle yapılan ilk müdahalenin ardından yola çıkartıldı. Şoka giren ve hafızasını kaybeden İsmet Uzun, uzun süre kendine gelemedi. Şahsın durumunun genel anlamda iyi olduğu ifade edildi. 

Kaza esnasında bölgeden geçmekte olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da aracını durdurup, bir ihtiyacının olup olmadığını sorarak yaralı ile ilgilendi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2006 Cuma 21:12:46
Güncelleme :7 Eylül 2006 Perşembe 16:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emel yetim IP: 88.240.86.xxx Tarih : 9.09.2006 21:06:04
ilk önce sevgili enişteciğime geçmiş olsundileklerimi yinelemek istiyorum.şu anda çok şkür sağlık durumu çok iyi.hafıza kaybı geçici bi şokla alakalı olduğu için sağlığına gün geçtikçe daha çok kavuiuyor.ilgilenen herkese çok teşekkürler...enişteciim seni çok seviyoruz bi daha yapma böyle şakalar bie.hayat tabi iyi kötü birtakım olaylar hep bizim için.herkese sağlıklı mutlu günler...