4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Yardım kolilerini çalmak istediler

Zonguldak'ta, çalmaya kalkıştıkları kolileri taşıyamayan 4 şahıs polise yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Üzülmez Mahallesi'nde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Mesleki Rehabilitasyon ve İş Atölyesi Merkezi'nde meydana geldi. İş Atölyesi Merkezi'nin üst katında bulunan Deniz Feneri Yardım Derneği'nin deposundaki yardım kolilerini çalmaya kalkışan 4 şahsı fark eden Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi.

Harekete geçen ekipler, T.Y. (15), G.G. (17), S.G. (17) ve K.G. (15) adlı şahısları yakalayarak gözaltına aldı. İlk kez hırsızlık yaptıklarını belirten şahıslar, kolileri taşımakta zorluk çektiklerini, TTK Güvenlik görevlilerinin de kendilerini fark ettiğini söyledi. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 12:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HALİL IP: 88.233.46.xxx Tarih : 4.12.2006 17:24:38
İŞTE TÜRKİYENİN GELDİĞİ DURUM. İNSANLAR AÇLIKTAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞ VAZİYETTE. ŞİMDİ KİMİN AKLINA YATIYOR BUNLARIN CEZA ALACAĞI POLİS YAKALASA NE OLACAK SANKİ 1 HAFTA SONRA BUNLAR YİNE BİZLERİN ARASINDA GEZECEK.BENCE CEZALAR CAYDIRICI DEĞİL HIRSIZLIK ARTIK OLAGAN BİR HAL OLMUŞ BU İNSANLAR İÇİN.VER BU HIRSIZLARA 20 SENE BAKAYIM DAHA HIRSIZLIK OLUYORMU ESKİSİKADAR.CEZALAR CAYDIRICI OLMADIĞI SÜRECE BU TÜR OLAYLAR HERZAMAN OLMAYA DEVAM EDECEK.