3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yarışlara hazırlanan okul

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bulunan Namazgah İlköğretim Okulu'nda okuyan farklı kategorilerde il birincisi olan öğrenciler, Konya'da yapılacak olan Türkiye Puanlı Atletizm Finali'ne hazırlanıyor.


Namazgah İlköğretim Okulu Müdürü Emin Yaşar yaptığı açıklamada, 200 m, 400 m, 800 m ve 1500 metrede Yıldız kızlar kategorisinde il birincisi olan öğrencilerinin 8-9 Mayıs tarihlerinde Konya'da yapılacak olan Türkiye Puanlı Atletizm final yarışmalarına hazırlandığını ifade etti. Tüm zor koşullara rağmen yarışmalara öğrencilerin en iyi koşullarda çalışmalarda sürdürdüklerini anlatan Yaşar, “Sinop'ta yapılan Atletizm Geliştirme projeleri yarışmasına Zonguldak İl takımına 6 öğrenci vererek katıldık. Önemli dereceler elde ettik. Atletizm Zonguldak İl takımına Kros dalında 6 oyuncu vererek, il takımına en fazla oyuncu veren okul unvanını elde ettik. Tüm olumsuz koşullara rağmen yarışmalara en iyi işekilde hazırlanarak, çok güzel dereceler elde ediyoruz. Konya'da yapılacak olan final koşularında ise dereceler elde etmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bize olan güven ve inancın farkındayız. Beklentilere cevap vererek, çok iyi dereceler elde edeceğimize inanıyorum” dedi.


Emin Yaşar, hedeflerinin birincilikler olduğunu en azından 2.lik yada 3. lük elde etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 12:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?