3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yaşlılardan kaymakama ziyaret

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Devrek’te çeşitli etkinlikler düzenleniyor.


Devrek Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılar kurum Müdürü Aziz Kalaycı ve beraberindekilerle birlikte Devrek Belediye Başkan vekili Ömer Kadam ve Devrek Kaymakamı Çetin Kılınç’ı ziyaret etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Ömer Kadam, “Belediye olarak imkanlarımız dahilinde yaşlılara ve yardıma muhtaç olan kişilere her an yardıma hazırız bunun kesinlikle bilinmesini istiyoruz” dedi.


Belediye ziyaretlerinin ardından Kaymakamlığa geçen yaşlılar Devrek Kaymakamı’nı makamında ziyaret ederek Kaymakam Çetin Kılınç’a çiçek takdim etti. Yaşlıların ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılınç, ”Daha önce görev yaptığım yerlerde bu tür rehabilitasyon merkezleri olmadığı için toplu olarak yaşlılarla ilk defa birlikte oluyorum ve inanın duygulandım” dedi.
Kurum Müdürü Aziz Kalaycı’dan kurumla ilgili bilgiler alan Kaymakam Kılınç, “Devlet olarak her vatandaşımızın daima yanındayız. Bir toplum ancak yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile dayanışma içerisinde olduğu sürece var olur” dedi.
Ziyaretlerden sonra belediye tarafından ücretsiz olarak sinemaya götürülen yaşlılara Recep İvedik filmi izlettirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 20:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?