3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yayla İlköğretim'den mezuniyet töreni

Zonguldak Yayla İlköğretim Okulu mezuniyet töreni düzenledi.


Zonguldak Yayla İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerinin düzenlediği mezuniyet töreni Can Polat Pamay Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Mezuniyet törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Temel Aksel, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Yılmaz ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.


Öğrencilere hayatları boyunca başarılar dileyen Başkan Secaattin Gonca, “Gençlerimizin üzerinde hayallerimiz var. Onlar ülkenin gelecekleri için tüm gayretleriyle çalışacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.


Okula katkılarından dolayı Belediye Başkanı Secaatin Gonca’ya, İl Jandarma Alay Komutanı Hakan Temel Aksel’e, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer’e ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Yılmaz’a Yayla İlköğretim Okulu okul aile Başkanı Haldun Çakan tarafından plaket verildi. Törende koro ve halkoyunları gösterileri sergilendi. Öğrencilere diplomaları verildi ve kepler havaya fırlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 12:30:48
Güncelleme :11 Haziran 2008 Çarşamba 12:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşegül özarslan IP: 88.224.102.xxx Tarih : 12.06.2008 19:20:01

gerçekten muhteşem bir akşamdı.hem bizler öğrenciler için hemde tüm hocalarımız ve ailelerimiz için herşey için çok teşekkür ederim sevgilerle 8d'den 1674 ayşegül özarslan:)