3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yaz okulu sertifikaları dağıtıldı

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan İl Spor Merkezleri tamamlandı.


Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan İl Spor Merkezleri tamamlanırken, spor merkezlerine katılan sporculara sertifikaları Yaman Tesisleri'nde düzenlenen şenlikle verildi. Okulların kapanmasıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Okullarına, Zonguldak'ta toplam 2 bin 211 sporcu katıldı. İl Spor Merkezleri'ne katılan gençlerin kaynaşması amacıyla düzenlenen tertip edilen şenliğe, Zonguldak Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ayhan Taşkın, Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, Gençlik Merkezi Müdürü Serap Köksal, İl Temsilcileri ve Spor branşlarını çalıştıran antrenörler katıldı. İl Spor Merkezine katılan öğrencilere, sertifikaları Zonguldak Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ayhan Taşkın tarafından verildi. Zonguldak Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ayhan Taşkın, “İl Spor Merkezlerimiz 28 Temmuz 2008 tarihinde açılmış olup Temmuz ve Ağustos aylarını içine alan bir süreci kapsamaktadır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Spor Merkezi etkinliklerinde bulunan gençlerimizin yıl içerisinde de branşlarına göre bu faaliyetlerine etmelerini arzu ediyoruz. Amacımızın sadece spor olmadığını branşlar arasında kaynaşmayı sağlamaktır. Burada tüm emeğe geçenlere teşekkür ediyorum“ dedi.
Şenlikte ayrıca çeşitli eğlenceler düzenlenirken, son olarak gönüllerince oynadı. İl Spor Merkezlerinin açıldığı merkezde 360 sporcu, diğer kurumların faaliyetlerine 798 , ilçe spor merkezlerinde, Ereği'de 824, Çaycuma'da 109, Gökçebey'de 53, Alaplı'da 30 ve Devrek'te 60 sporcu katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?