3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yeni ders yılına başlanıldı

Zonguldak'ta yeni eğitim-öğretim yılı yapılan törenle başladı.


2008-2009 eğitim-öğretim yılı Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen törenle açıldı.

Valilik önünde yapılan törene, Zonguldak Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören, Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından başladı. Çelenk konulmasından sonra, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, günün anlam ve önemini belirten bir açıklama yaparak, yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi. Girgin, "2008-2009 eğitim-öğretim yılının büyük Türk milletine, sevgili öğrencilerimize, anne ve babalarına, milli Eğitim camiamıza hayırlı olsun.

Geçmiş Yıllarda olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da en büyük idealimiz öğrencilerimizi bilim ve teknolojinin gerektirdiği şartlar yanında, pedagojik eğitim esasları doğrultusunda yetiştirip, yüreği insan sevgisi ile dolu Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, ailesini, vatanını, milletini, bayrağını ve İstiklal Marşı'nı seven, yüreğinde Atatürk sevgisini eksik etmeyen, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, duygusu temiz, düşüncesi berrak, başarılı kişiler olarak beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine imkan sağlamaktır" dedi.
Tören öğrencilerin şiir okumasının ardından son buldu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 17:26:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kerem büyük IP: 78.171.243.xxx Tarih : 8.09.2008 20:29:09

okullar açıldı ama öğretmen yok,hizmetli yok ,malzeme(donatım )yok,ücretli atamaları sonuç yok açılsın bakalım.eğitim buysa eğer.bakan sağolsun görsün zonguldakta dönen dolapları.