3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yeni Vali'ye makamında ziyaret

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Zonguldak Valiliği görevine başlayan Erdal Ata’yı makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.


Zonguldak Ticaret Sanayi Odası (ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, Başkan vekilleri Necmi Abay, İrfan Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Altuntaş, Zafer Sağlam ve Taner Külah’tan oluşan heyet Vali Ata’ya başarı dileğinde bulundu. Ziyarette ayrıca ZTSO’nın üye yapısını işlevini ve ekonomik durumu aktardı.
ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir’in Zonguldak’ın ticari ve sosyal durumunun geçmişe göre kötü bir seyir halinde olmasına karşın öz kaynaklarının verimli kullanılması halinde bu sorunları aşabileceğini vurguladığı ziyarette, Zonguldak TSO’nun yıllardır Valilik ile koordineli çalıştığını bu ortak çalışmanın bundan böyle de devam ettirilmesi arzusunu taşıdıklarını söyleyerek, “Biz şahsınızın bölgemiz için yapacağı tüm olumlu çalışmalarda yanınızda ve emrinizdeyiz. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yıllardır tüm valilerimiz ile ortak çalışma içine girmiştir. Dileğimiz bu işbirliğinin devam etmesidir” dedi.
Zonguldak Valisi Erdal Ata’da İl Müdürleri ve daire başkanlarından bilgi almayı sürdürdüğünü, bölgede var olan yatırımları hızlandırmanın özel sektör yatırımlarını teşvik etmenin öncelikli hedef olacağını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 20:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?