3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yılmaz'ın Gelik şaşkınlığı

YILMAZ'IN GELİK ŞAŞKINLIĞI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Gelik beldesinde kimsenin olmadığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

MHP Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gelik beldesine gitti.

Gelik beldesi sokaklarında, caddelerinde kimsenin olmadığını, çoğu dükkanın kapalı olması nedeniyle şaşkınlığını gizleyemedi. Bir elin parmağı kadar vatandaş ve esnafla görüşen Yılmaz, 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde destek istedi.

Bir zamanlar Türkiye'nin bütün yükünü çeken bir ilin duruma düşmesinin çok manidar olduğunu kaydeden Yılmaz, AK Parti iktidarının 8 yıldır Gelik'i hayalet şehre çevirdiğini söyledi. Gelik yollarının dahi yeni yapılmaya başlandığını söyleyen Yılmaz, 8 yıldır bu iktidar nerenin yolunu yapmış, her gün 'yol yaptık' diyorlar Gelik'te, Kilimli'de bozuk yollardan arabalar gitmiyor, insanlar tuz bulutlarının arasında yaşıyor. Burada yaşayan insanların artık bunları görüp, bu oyunu bozması gerekiyor. Yolları daha yeni yapmaya başlamışlar. Seçimler olmasa onu da yapmayacaklardı. Bu yolların bu durumuna, bu Gelik beldesinin bu durumuna rağmen bu halk halen daha AK Parti'ye oy veriyorsa bunun altında başka şeyler vardır. Bu halk ya tehdit ediliyor ya da bir paket makarnaya kandırılmaya çalışılıyordur. Onunu için 12 Haziran karar anıdır, AK Parti iktidarından kurtulma zamanıdır” dedi.

Zonguldak'ın bu duruma gelmesinde yerel siyasetçilerinin payının sorulması üzerine Yılmaz, “Hepsi birbirine bağlantılı bir şey. Bunları birbirinden ayırabilmek mümkün değil. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanla yola çıkamazsan sonuçları hep eğri olur. Ama doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanla yola çıkarsanız sonuçlar düz olur. Milliyetçi Hareket Partisi üretim ve istihdama önem veren bir politika uygulayacak. Üretim ve istihdamın olduğu yerde huzur vardır, mutluluk vardır, refah vardır” diye konuştu.

İlhami Yılmaz, açıklamanın ardından Ayiçi Mahallesi'ne geçerek, buradaki vatandaşlarla konuştu. Yılmaz, vatandaşlara MHP'nin projelerini anlatarak, 12 Haziran seçimlerinde destek istedi.

YILMAZ'IN GELİK ŞAŞKINLIĞI
YILMAZ'IN GELİK ŞAŞKINLIĞI
YILMAZ'IN GELİK ŞAŞKINLIĞI
YILMAZ'IN GELİK ŞAŞKINLIĞI
YILMAZ'IN GELİK ŞAŞKINLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 13:43:04
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 19:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?