3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yine okulda dayak iddiası

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde bir ilköğretim okulu öğrencisinin velisi E.B, çocuğunun okul müdürü tarafından dövüldüğü, kendisinin de öğretmenin hakaretine uğradığı iddiasıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet dilekçesi verdi.

ididaya göre, Kozlu 100. Yıl ilköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi olan B.B.B, bir arakadaşıyla tartışması sonucu Okul Müdürü C.G tarafından darp edildi. Ertesi günü okula gitmek istemeyen veli E.B, çocuğu B.B.B'yi de alarak okula gittiğinde, çocuğunun Okul Müdürü C.G tarafından darp edildiğini öğrendi. E.B, çocuğu B.B.B'nin sınıf öğretmeni M.K'nin hakaretlerine maruz kaldığını ileri sürerek, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine konuyu anlattı. E.B, çocuğunun darp edildiği ve kendisinin hakarete uğradığı iddiasıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçe vererek Okul Müdürü C.G ve öğretmen M.K hakkında şikayetçi oldu.

Milil Eğitim müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili şikayet dilekçesinin kuruma ulaştığını ve görevlendirilen müfettiş tarafından olayla ilgili idari soruşturma başlatılacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 13:24:05
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 11:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?