7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Yol çalışmaları sürüyor

ZONGULDAK BELEDİYESİ'NDEN ÇALIŞMA

Zonguldak Belediyesi tarafından Papatya ve Akaryakıt Sokak'ta genişletme çalışması başlatıldı.

Zonguldak Belediyesi tarafından Yayla Mahallesi Papatya Sokak'ta yol genişletme çalışması devam ederken, çalışmanın önümüzdeki günlerde bitirilerek yolun hizmete açılması planlanıyor.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne yakınlığı nedeniyle vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan ve yolun darlığı nedeniyle de araç trafiğinde sorun yaşanan söz konusu yol, genişletme ve duvar çalışmaları tamamlandıktan sonra yeniden yaya ve araç trafiğine açılacak.

Belediye tarafından Akaryakıt Sokak'ta bir süre önce başlayan betonlama çalışması da hızla devam ediyor. Gerek yerleşim bölgesi olması gerekse işyerlerinin çokluğu nedeniyle uzun zamandır ulaşım sıkıntısı yaşanılan Akaryakıt Sokak altyapısı ile birlikte beton yola kavuşuyor.

Kentin en çok kullanılan yol güzergahlarından biri olan Emniyet Müdürlüğü yanındaki Özer Paşa Caddesi'nde yol genişletme ve asfaltlama çalışması tamamlanarak hizmete girdi. Aynı yol güzergahı devamında, Garnizon Komutanlığı önündeki keskin viraj, yolun elverdiği oranda tıraşlanarak yol genişletildikten sonra caddenin tamamı ve bazı ara sokaklarda asfaltlama çalışması yapıldı.

ZONGULDAK BELEDİYESİ'NDEN ÇALIŞMA
ZONGULDAK BELEDİYESİ'NDEN ÇALIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 12:51:04
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 17:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?