3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yol kenarında erkek cesedi bulundu

Zonguldak-Perşembe yeni karayolunun kenarında bir ceset bulundu. Kaza süsü verilmek istenen cesedin Aytekin Kara'ya ait olduğu belirlendi.


Çaycuma-Perşembe yeni karayolu üzerinde bulunan Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) karşısında bir erkek cesedi bulundu. Kıyafetleri yırtık, kol saati ve cüzdan gibi eşyalarının cesedin etrafında dağınık bir şekilde görülen olayla ilgili polis araştırma başlattı. Şahsın 27 yaşındaki Aytekin Kara olduğu belirlendi. Polis, soruşturma esnasında M.K. isimli şahsı gözaltına aldı. Yazı köyünde oturan 3 çocuk babası Aytekin Kara'nın Pazartesi sabahı Türkiye Taşkömürü Kurumu için yaptığı müracaat nedeniyle mülakatlara girmek için evden ayrıldığı belirtildi.

Kara'nın mülakat sırasında birileriyle tartıştığı ve polis nezaretinde minibüse bindirilerek evine gönderildiği iddia edildi.
Aytekin Kara'nın M.K ile birbirlerini tanıdığı ve aralarında çıkan tartışma nedeniyle kavga ettikleri ileri sürüldü. Polis, M.K.'yı soruşturmanın tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edeceği öğrenildi

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 13:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?