3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yollar köstebek yuvası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kötü hava koşulları karayollarını da etkiledi. Köstebek yuvasına dönen yollarda sürücüler araç kullanmakta zorluk çekiyor.

Kış ayları, karayollarında da bozulmaları beraberinde getiriyor. Yaz mevsimi asfaltlanan yollar, özellikle kar ve yağmurlu havalarda, ağır tonajlı araçlarında etkisiyle çukur yuvasına dönüyor. Ereğli'de de, kenar mahalleler ile köy yolları köstebek yuvasına dönmüş durumda. Ereğli-Devrek karayolu üzerinde bulunan, Ormanlı ve Güneşli belde karayolu, araç sürücülerine zorluk yaşatıyor.

Yolun belli kilometrelerinde derinliği 20, genişliği yarım metreyi aşan çukurlar göze çarpıyor. Araç sürücüleri yollara bakım yapılmadığından şikayetçi olurlarken bir servis aracı sürücüsü, "Ben şoförlüğümü bildim bileli, Ereğli-Güneşli ve Ormanlı beldesi üzerindeki bu belli noktalar her kış ayında bozuluyor. Yazda ne kadar asfaltlansa da buralara düzgün alt yapı yapılmadığı için sürekli bozuluyor. Avrupalılar nasıl asfalt döküyor, bizimkilerin gidip görmeleri lazım" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 14:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 83.135.149.xxx Tarih : 7.01.2008 16:59:02

doru laf avrupali nasil yapiyor dersen avrupali iyi kalite iyi iscilik salam malzeme kullaniyor vede yolu 1 kere yapiyor türkiyede ise hersene tekrar tekrar yapiliyor simdi ben soruyorum niye evet niye türkiyede yapilan hangi is dogruki karayolu dogru olsun benim anlamadiyim yollara miciri döken baska ülke varmi sen yola micir döküyorsun insanlar kasa yapsin diye böyle sacmalik olurmu asfaltini iyi kalite yap yolun bozulmasin her iste iyi kalite kullanacaksin