3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yöneticiler bir araya geldi

Zonguldak’ta İl Sağlık Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.


Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve il genelinde sağlık alanında hizmet veren sağlık kurumlarının yöneticilerinin bir araya geldiği İl Sağlık Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen Sağlık Koordinasyon Toplantısı’na, İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner, Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Mungan, SGK İl Müdürü Muharrem Demirci, SGK Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Bayram, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kazım Sarıcı, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Şeyhmuz Ertop, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Demir, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Eroğlu, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muharrem Erdem katıldı.


Yaklaşık iki saat süren toplantı sonrasında bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner, “İlimizde sağlık hizmetleri veren kurum yöneticileri ile bir araya gelerek yapmış olduğumuz koordinasyon toplantımız oldukça verimli geçmiştir. Bizim için insan sağlığı her şeyden çok önemlidir. Bu toplantıda kurumlar arası işbirliğinin önemi, sağlık hizmeti sunumunda kurumların imkanlarının birleştirilerek halkımızın hizmetine sunulması, hastalarımızın il içersinde tedavi edilerek rahatsızlıkları nedeniyle il dışına gereksiz sevk edilmesinin önüne geçilerek mağdur edilmemeleri konuları görüşülerek karara bağlamış bulunmaktayız” dedi.


Güner, Sağlık Güvenlik Kurulu’nun son uygulamalarındaki tebliği ile sağlık hizmetindeki son değişiklikler konusunda da görüş alış verişinde bulunduklarını da kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 17:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?