3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yöresel ürünler fuarı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 24. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür festivali çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

Devrek’te bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Fuarı ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Kapalı Pazar alanında açılışı gerçekleştirilen fuar Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından yapıldı. 15 köylü vatandaşın ve 15 diğer girişimcilerin festival süresince faaliyetlerini sergileyecek olan fuarda ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdikleri Devrek Bastonu ve köy ürünleri oldu. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Özcan Ulupınar şunları söyledi:

”Bu yıl 24. düzenlediğimiz etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir. İlçemizde her anlamda hissedilir şekilde hareketlilik gözlenmektedir. Bizler belediye olarak gerek başta Devrek Bastonu olmak üzere ve diğer girişimcilerimizi sonuna kadar denklemeye devam edeceğiz bu fuarın girişimcilerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Fuar girişimcilerine Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından teşekkür belgesi verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 17:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?