3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yüksel Balcı mahalle gezilerinde

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, Korubaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.


AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, eşi Ayşegül Balcı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, Belediye Meclisi Üye adayları, Parti Kadın ve Gençlik Kollarıyla birlikte Korubaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. Belediye sınırlarına yeni geçen Korubaşı Mahallesi'ni ziyaret eden Belediye Başkan adayı Balcı, burada mahalle sakinleriyle tek tek tokalaştı.

TOKİ evlerinin de bulunduğu Korubaşı'nda vatandaşlarla sohbet eden, onların dertlerini, sıkıntılarını dinleyen Balcı, “Köy olup da sonradan belediye sınırlarına dahil edilen mahalleleri sadece belediye dahiline almak yetmiyor. Mahalle halkını ziyaret ederken vatandaş suyumuz yok, yolumuz yok diyorlar. Halbuki eski başkanlarımız 'Ereğli'de su sorunumuz yok' diyor. Hakikatten de olmaması gerekiyor.

Denizin kenarında, her tarafı sularla çevrili bir şehirde maalesef su sorunu olan mahalleler var. Çağdaş şehirden bahsediyoruz ve şehirdeki imkanları bu mahallelerimize getirmemiz gerekiyor. Yola baktığımız zaman Korubaşı Mahallesi çağdaş bir kentin mahallesi değil. Biz diyoruz ki her mahalle Ereğli olacak. Allah nasip ederse Korubaşı'nda da, Ömerli'de de, Belen Yeni Mahalle'de de, Balı Mahallesi'nde de, merkezde ne buluyorlarsa, insanların mahallelerinde bulması için mücadele edeceğiz. İnsanlarımız merkezde buldukları her şeyi mahallelerinde bulacaklar” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 15:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal akcan IP: 92.72.119.xxx Tarih : 8.03.2009 14:49:07

daha önceleri kendinizi tanitamamissaniz hic geregi yoktur bundan sonra  milletide vatlerle kandirmayin calisma yapacaksaniz yapin