3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Yüksel Balcı mahalle gezilerinde

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, Murtaza Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

AK Parti Kdz Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, Belediye Meclisi Üye adayları, parti gençlik ve kadın kolları temsilcileriyle birlikte Murtaza Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Murtaza Mahallesi sakinleriyle tek tek tokalaşan Belediye Başkan adayı Balcı vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahallelerinde Yüksel Balcı'yı gören bazı vatandaşlar, mahalle sorunları hakkında bilgiler verdi. Hacı Musa Osman Sokak'ta oturduğunu belirten bir bayan Belediye Başkan adayı Balcı'ya yıllardır lağım kokusu içinde oturmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Mahalledeki evlerin lağım suları buradaki su birikintisine akıyor. Mahallemiz çok pis kokuyor. Bu sorunumuzu yılladır belediye başkanlarına ilettik ama bir çözüm bulmadık. Sizden ricam, kanalizasyon sorununa bir çözüm bulun” dedi.


Şehirdeki arka mahallelerin içler açısı durumda olduğunu belirten Balcı, “Maalesef yıllardır bu mahallelerin sorunlarıyla ilgilenilmemiş. Ben mahalleleri tek tek dolaşıyorum. Vatandaşlarla birebir sohbet ediyorum. Vatandaşlar mahallelerindeki sorunları bize aktarıyor çünkü bizi şimdiden çözüm noktası olarak görüyorlar. Allah nasip ederse 29 Mart'tan sonra mahallelerin sorunları için canla başla çalışacağız” dedi.
Mahalle sakinlerinin evlerini ziyaret eden Yüksel Balcı içerisinde yapmayı planladığı projelerin bulunduğu kataloglardan oluşan çanta verdi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 17:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?