7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Zabıtaya silahlı saldırı: 4 yaralı

ZABITA MÜDÜRÜNÜN İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI: 4 YARALI

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdür Necat Uludüz, ağabeyi, yeğeni ve bir zabıta komiseri, silahlı saldırıda yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında Zabıta Müdürü Nejat Uludüz, ağabeyi Necmi Uludüz, yeğeni Nedim Uludüz ve Zabıta Komiseri Tekin Ateş, oturdukları işyerinde bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan 4 kişi, kentteki hastanelere kaldırıldı. Saldırganların 4 kişi olduğu sanılırken, şahıslara ait olduğu iddia edilen bir kamyonet bulunduğu, araçta kan izlerine rastlandığı ifade edildi.

Olayın ardından Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Zabıta Müdürü Nejat Uludüz'ün yakınları ile zabıta memurları, hastaneye akın etti. Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu, belediyeciliğin kaderi. Seyyar satış yapmak isteyen işportacı balıkçılarla mücadelemiz vardı. Akşam 4 kişi, Zabıta Müdürümüz Nejat Uludüz'ün kendi işyerine gelmiş, selam vermişler, ardından kavga etmişler, yumruklaşmışlar. Silah kabzesi ile başına

vurarak yaralamışlar. 2 yada 3 tanesinin ise ayağına ateş etmişler. Biz mücadelemiz konusunda emniyete söylemiştik, bizi korumaları için yalvarmıştık. Sonucu bu oldu. Sadece korkutmak istediler. Hatta korkutmak da değil, gündüz kazanç sağlayıp, akşam esrar çekip, afyon içen kişilerin zabıta müdürümüze bir saldırısıdır" diye konuştu.

ZABITA MÜDÜRÜNÜN İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI: 4 YARALI
ZABITA MÜDÜRÜNÜN İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI: 4 YARALI
ZABITA MÜDÜRÜNÜN İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 00:12:01
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 09:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?