3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zehirlenen futbolculara 4 gün izin

Bolu'da, kamp yaptıkları otelde yedikleri yemekten zehirlenen Zonguldaksporlu futbolcular kente döndü.


Zonguldakspor Kulübü Başkanı Ramis Muslu, kamp yaptıkları otelde zehirlenme olayının yaşanması nedeniyle takımın kente döndüğünü ve futbolculara 4 gün izin verildiğini söyledi.

Hafta sonu kamp yaptıkları Bolu'da kaldıkları otelde yenen akşam yemeğinin ardından futbolcularda zehirlenme belirtileri görüldüğünü belirten Muslu, "Aynı otelde takımımız dışında kamp yapmak üzere bulunan Düzcespor, Silivrispor ve Vefasporlu futbolcular da zehirlendi. Bolu'da bulunan çeşitli hastanelere kaldırılan futbolcular
tedavilerinin ardından taburcu edildiler. Teknik heyetimizle birlikte 28 kişinin bulunduğu kafilemizde zehirlenen 15 futbolcumuz tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Geçen Pazar günü kulüp yönetimi olarak teknik yönetim ve futbolcularla bir toplantı yaptık ve Zonguldak'a dönme kararı aldık. Diğer 3 takım da otelden ayrıldı. Futbolcularımıza istirahat etmeleri amacıyla 4 gün izin verdik. Çarşamba günü kulüp binamızda toplanarak hazırlık çalışmalarımıza kendi tesislerimizde kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.


Zonguldakspor Kulübü Başkanı Ramis Muslu, Bolu'da kaldıkları otelde yaşanan ve 4 takımın futbolcuları ile teknik heyetlerinin zehirlendiği olayla ilgili Bolu Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma başlattığını, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü'nün de incelemelerde bulunduğunu belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 16:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?