3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

ZESOB Başkanı'nıdan ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ZESOB) Başkanı Muharrem Coşkun’u, makamında ziyaret etti. 

GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti. Ziyarette GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam ile Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş da hazır bulundu. Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve kendilerini kutladıklarını belirten GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, “Bize gösterdiğiniz yakın ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi için yaptığınız çalışmaları biliyoruz. Yapmış olduğunuz bu çalışmalarda Zonguldak’ın ve Esnaf Odalarımızın yanında oğlumuzu bilmenizi istiyoruz. 

Zonguldak, bir bütün olursa kazanır, Zonguldak bir bütün olursa başarır. Kimsenin Zonguldak’ı kutuplara bölmeye hakkı yok. Zonguldak hepimizin. Zonguldak’ı daha ileriye taşıyabilmek için demokratik kitle örgütleri olarak üzerimize önemli görevler düştüğünü biliyoruz. Biz Zonguldak için her şeyde varız. Birlik ve beraberlik içinde biz olarak hareket etmenin alt yapısını hazırlamak amacıyla önümüzdeki günlerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek ve yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulunacağız. Ve eskiden olduğu gibi Zonguldak’ta birlik ve beraberliği sağlamak için Temsilciler Kurulu adı altında bir araya toplanmayı planlıyoruz. Eski, yeni milletvekilleri, bürokratları, demokratik kitle örgütlerini bir araya getirecek bir yemek vermeyi düşünüyoruz. Zonguldak yatırımlara susamış bir il. Bir an önce Zonguldak adına ne yapılması gerekiyorsa yapmak için, Sayın Meclis Başkanımız Köksal Toptan’ı önümüze katmak, onun arkasında toparlanmak zorundayız. Çünkü, siyaset olmayınca Zonguldak’a gelebilecek yatırımları sağlamak mümkün değil. Mevkiler, makamlar geçicidir. Ama tümümüz bu makamlarda bulunurken Zonguldak için kalıcı hizmetlerde bulunmakla görevliyiz. Biz Zonguldak’ın emrindeyiz. ZESOB’un yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle sizleri bir kez daha kutluyoruz. Bu çalışmaların sadece ekonomik yönlü etkinlikleri kapsamaması, bunun yanı sıra sosyal faaliyetlerin de içinde bulunmanız büyük bir gurur ve takdirle karşılanıyor” dedi. 

ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun ise GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer’den övgü ve takdir dolu sözler duymanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Coşkun, “Sayın Ramazan Denizer’e duyarlılığı ve sözleri nedeniyle hem şahsım hem de teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Biz Genel Maden İş ile yan yanayız, beraberiz. Zonguldak’ta Sendikanın içinde olmadığı bir etkinlik düşünemiyorum. Tabir yerindeyse Zonguldak’ta her taşın altından Genel Maden İşçileri Sendikası çıkıyor. Geçmişte, rahmetli ağabeyiniz Şemsi Denizer döneminde kurulan Temsilciler Kurulu’nda yer aldım. O dönemde birlik ve beraberlik için çok büyük başarılar sağlandı ve Ankara’da etkili olduk. Aynı birlik ve beraberlik içinde yine başarılı olabileceğimizden şüphem yok. Sizin sık sık dile getirdiğiniz ‘Sen-ben yok, biz olmalıyız’ yaklaşımı nedeniyle size çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz olabilirsek Zonguldak’ın aşamayacağı hiçbir sorun olmayacağına inanıyorum. Zonguldak Milletvekilimiz ve Meclis Başkanımız Sayın Köksal Toptan’ın da Zonguldak adına bir şans olduğunu düşünüyorum. Ancak bizim Köksal Beye elimizde projelerle gitmemiz ve siyaseten önümüzün açılmasında destek istemeliyiz. Sorunların aşılması elbette siyasetten geçiyor. Ama herkes projelerini hazırlamalı ve taleplerimizi siyasetçilere güçlü bir şekilde iletmeliyiz. Bundan siyasetçilerin de siyasi kazançları olacaktır. Başarılı demokratik kitle örgütlerinin başında, öncülüğünde GMİS yer alıyor. Ben GMİS yönetimine ve personeline Zonguldak adına gerçekleştirdikleri başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. 

Ayrıca GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaretinde karşılaştığı Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sabri Tutum ile de bölgenin sorunları ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 16:33:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?