7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

ZKÜ Diş Polikliniği açıldı

ZKÜ DİŞ POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Diş Polikliniği’nin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

ZKÜ Tıp Fakültesi Toplantı Salonu’nda başlayan programa Zonguldak Vali Yardımcıları Cemalettin Özdemir ve Fethi Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vural Evren, Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem, ZKÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naime Bilinç Bulucu, akademisyenler, doktorlar ve davetliler katıldı. Törende ilk konuşmayı yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naime Bilinç Bulucu, fakültenin 30 öğrenci ile eğitime başladığını belirtti. Fakültenin teknik bilgilerini aktaran Bulucu, yeni öğretim yılında iyi hizmet vermek için gerekli gayreti göstereceklerini söyledi. Bulucu, Diş Hekimliği Fakültesi’nde 1 profesör, 7 yardımcı doçent ile 8 akademik personel bulunduğunu belirttti.

ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz ise oldukça modern bir hastaneye sahip olduklarını belirtti. İki konuda zorlandıklarını ifade eden Rektör Bektaş Açıkgöz, “Zorlandığımız konulardan birincisi açık kalp cerrahisinde, hastalarımızın diş sağlığının kontrol edilmesi ve tedavilerinin yapılmasıdır. İkincisi ise üniversitemiz bölgemizin travma merkezidir. Trafik kazalarında ağır travmalarında da başvuru merkezi durumundayız. Bu tür kazalarda hastanemiz açısından sıkıntı oluyordu. Artık bu sıkıntımız ortadan kalkmış durumdadır. Diş Hekimliği Fakültesi binası yapılması için projeler çiziliyor” dedi.

Ardından konuşan Zonguldak Vali Vekili Cemalettin Özdemir ise “Zonguldak halkı adına mutlu bir gündeyiz. Camianın da büyüyeceğine, gelişeceğine, akademik kadronun genişleyeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından polikliniğin açılışı gerçekleştirdi. Vali Vekili Cemalettin Özdemir, Belediye Başkanı İsmail Eşref ve ZKÜ Rektörü Bektaş Açıkgöz, sırayla koltuğa yatarak temsili olarak dişlerini kontrol ettirdi. Açılış, kokteyl ile sona erdi.

ZKÜ DİŞ POLİKLİNİĞİ AÇILDI
ZKÜ DİŞ POLİKLİNİĞİ AÇILDI
ZKÜ DİŞ POLİKLİNİĞİ AÇILDI
ZKÜ DİŞ POLİKLİNİĞİ AÇILDI
ZKÜ DİŞ POLİKLİNİĞİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 17:20:01
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 19:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?