5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Zonguldak: 7 Belediye Başkanı AKP'ye geçti!

Zonguldak’ta 7 Belediye Başkanı AK Parti’ye geçti. AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, aylık il divan toplantısını yaptı.

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Köksal Toptan, Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen’in de katıldığı il divan toplantısında, Gökçebey İlçesi’nin ANAP’lı Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, Beycuma Beldesi’nin DYP’li Belediye Başkanı İlker Karaoğlu, Bakacakkadı Beldesi’nin DSP’li Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çaydeğirmeni Beldesi’nin ANAP’lı Belediye Başkanı Enver Uslubaş, Karaman Beldesi’nin DSP’li Belediye Başkanı Yusuf Alboğa, Hacımusa Beldesi’nin DSP’li Belediye Başkanı İsmet Kurtoğlu ve Nebioğlu Beldesi’nin DSP’li Belediye Başkanı Ahmet Kalay, AK Parti’ye katıldı.
AK Parti’ye geçen belediye başkanlarına rozetlerin törenle tıkıldığı divan toplantısında ayrıca, belediye başkan aday adayları ile il genel meclis aday adayları da tanıtıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, il teşkilatının aile fotoğrafının belirmeye başladığını ifade ederek, "Zonguldak halkının menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Yaptığımız kamuoyu araştırmalarıyla halkın istediği adaylara yer vereceğiz. Bu mutlu tablomuz seçimlerden sonra da devam edecek. Bu mutluluk halka da yansıyacaktır" dedi.

ZONGULDAK
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2004 Pazartesi 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 16:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?