5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Zonguldak: Zihinsel özürlü çocuklardan başkan Gonca' ya ziyaret

SSK Zonguldak Bölge Hastanesi Koruma Derneği Zihinsel Engelli Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’yı ziyaret etti.
SSK Zonguldak Bölge Hastanesi Koruma Derneği Başkanı Yaşar Erol, Dernek Genel Sekreteri Şenol Ayçiçek, yaklaşık 50 kadar öğrencinin eğitim gördüğü Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Müdürü Emine Özkavlak, öğrenciler, öğretmenler ve veliler, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’yı makamında ziyaret etti.

Eğitim ve çocuklarla ilgili bilgi veren Merkez Müdürü Özkavlak, "Merkezimizde bireysel ve grup olmak üzere iki bölümde dersler veriliyor. Öncelikle çocuğun eksikleri varsa ona yönelik eğitim hizmeti sunuyoruz. Tek sıkıntımız dolgun ücret verilmesine rağmen öğretmen bulamamak. Özellikle psikolog ve fizyoterapist öğretmen arıyoruz" dedi.
Dernek Başkanı Yaşar Erol da, sosyal faaliyetlerde ve eksikliklerin giderilmesi destek veren Başkan Gonca’ya teşekkür etti.
Öğrencilerin kendi yaptıkları bir sehpayı hediye etmesiyle hayli duygulanan Başkan Gonca, "Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Benim de zihinsel özürlü yeğenim olması nedeniyle bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum. Sıkıntınızı bir nebze de olsa hafifletmek için imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam edeceğim" dedi.

iha-zonguldak
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2004 Salı 15:17:41
Güncelleme :29 Temmuz 2004 Perşembe 16:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?