3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldak ağlıyor

ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Çavuş Noyan Aydın'ın Zonguldak Kdz. Ereğli'deki ailesi, sabah saatlerinde verilen acı haberle yıkıldı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen 13 askerden biri olan Kdz. Ereğli Dedeler köyünde ikamet eden Jandarma Komando Çavuş Noyan Aydın'ı anne ocağına şehit haberi ateş gibi düştü.

Oğlunun şehit haberinin alan anne Ayşe Noyan sinir krizleri geçirirken 112 acil servis ekipleri müdahalede bulundu. Komşuları tarafından sakinleştirmek istenen anne Ayşe Noyan'ın ağıtları yürekleri dağladı. Aydın'ın şehit düştüğü haberi ile birlikte aile adeta yıkıldı. Noyan Aydın'ın

şehit düştüğü haberi ile birlikte Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Ereğli Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ali Sadi Ünsal şehit Noyan Aydın'ın Dedeler köyündeki evini ziyaret ederek, anne Ayşe Noyan'a ve dayısı Mustafa Temel'e başsağlığında bulundular. Dayı Mustafa Temel, yeğeni ile en son 4 gün önce görüştüğünü söyleyerek, acılarının büyük olduğunu söyledi. Kaymakam İbrahim Çay ve Ereğli Karadeniz Bölge Komutanı Ali Sadi Ünsal'a teşekkür eden Temel, "Yeğenim vatanıma feda olsun. Biz devletimize sahip

çıkma noktasında her zaman hazırız. Acımız büyük, kendisi ile en son 4 gün önce telefonla görüşmüştük, zaten genelde kendisi arıyordu. Kendisi çatışmada olduğu için görüşemiyorduk. Beni fazla üzmeyin ne olursunuz acımız çok büyük geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Noyan Aydın'ın babası İsmail Aydın, 22 sene önce Noyan Aydın 6 aylıkken inşaattan düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ
ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ
ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ
ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ
ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ
ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 12:32:02
Güncelleme :15 Temmuz 2011 Cuma 15:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?