3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldak atılımda

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, büyük yatırımlar için girişimlerin sonuç vermeye başladığını belirterek, "Zonguldak'ta büyük meyveleri toplama zamanı geldi" dedi. 

Zonguldak'ta göreve başladığından beri yatırımcıyı çekme ve büyük sanayicilerin gelmesi için mücadele veren Vali Yavuz Erkmen, şimdi ekilenin meyvesini toplama zamanının geldiğini belirterek, Zonguldak'ın atılımda olduğunu vurguladı. Türkiye'nin önde gelen sanayicilerine de çağrıda bulunan Vali Yavuz Erkmen, kente yatırım yapacaklara her türlü kolaylığı gösterme garantisi verdi. 

Vali Yavuz Erkmen, yaptığı açıklamada, "Zonguldak aslında güzel bir çıkış yakaladı. Ben her zaman iddialı olarak ve altını çizerek söylüyorum, 2006-2007 Zonguldak'ın artık, alt yapısını tamamladığı, bir takım olayların meyvelerinin toplandığı yıllar olacaktır. Bunların örneklerini de hep birlikte görüyoruz. Hepimizin amacı, Zonguldak'ta güzel şeyler olması ve şehrin eski parlak günlerine dönmesi" dedi.
Zonguldak'ın eski canlı günlerine döneceğini ifade eden Vali Erkmen, "Zonguldak eski canlılığa kavuştuğunda, bugün pek çok dedikodu anlamında konuşulan şeyler ortadan kalkacak. Çünkü hiçbir şey olmadığı zaman dedikodu bol oluyor. İnsanlar kendilerini meşgul edip, ekonomik anlamda belli bir kalkınmayı yakaladığı zaman, zaten kimsenin boş vakti olmayacağı için dedikodu yapmak da olmaz" diye konuştu. 

Vali Erkmen, bazı şeylerin gerçekleşmesi için ise biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2006 Cuma 17:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mensici IP: 125.173.244.xxx Tarih : 30.07.2006 02:22:58
Sayin Valimizin yapmis oldugu calismalarin dolayi gercekten cok tesekkur ederiz.Turkiye sartlarinda agir isleyen burokrasiye ragmen elindeki sinirli imkanlari kullanarak ilimize vermis oldugu tum hizmetleri ici kendisine gercekten sonsuz tesekkurlerimizi sunariz. Saygilarimla Murat Ensici Japonya