3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldak Platformu toplanıyor

ZP’DEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA AÇIK DAVET

Zonguldak Platformu, tüm dernek, oda, sendika gibi sivil toplum kuruluşlarını 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak toplantıya davet ediyor.

Zonguldak Platformu, Atatürk Kültür Merkezi küçük salonunda 10 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak geniş kapsamlı toplantı ile Mithatpaşa Tüneli’yle ilgili gelişmeleri değerlendirip bundan sonra ne yapılacağına karar verecek. İlk geniş kapsamlı toplantısını geçen sene yapıp yaklaşık 80 sivil toplum örgütü başkan ve yöneticisinin katıldığı Zonguldak Platformu’nda yeni katılımların olması beklenirken 2010 yılında yapılacak etkinlikler de tartışılacak.

Toplanan imzaların açılıp basına ve kamuoyuna gösterileceği de belirtildi.

Zonguldak Platformu şu gündem ile toplanacak: “2008-2009 döneminde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi. Mithatpaşa tüneli’nin yapımı için açılan imza kampanyasının sonuçlarının değerlendirilmesi ve bu konuda yapılacak girişimlerin belirlenmesi. İlimizin gelişim ve değişimindeki beklentiler ve sivil toplum kuruluşlarının rolü. 2010 yılı hedeflerinin ve çalışma takviminin tespiti. Zonguldak Platformu üye derneklerin belirlenmesi.”

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 14:08:01
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 16:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?