4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Zonguldak polisinden baskın

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda tehdit, darp, cinayet ve hırsızlık olaylarının artması üzerine alarma geçti. Polis dün gece, Zonguldak şehir merkezindeki çok sayıda kafe, bar, internet kafe ve birahaneye şok baskın düzenlendi. 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü dün gece, 150 polisin katıldığı ve yaklaşık 3 saat süren denetimlerde kafe, bar, internet kafe, kahvehane ve birahanelere baskın düzenledi. 

Asayiş Şube Müdürü Arslan İlkyaz ve Emniyet Amiri Erdinç Gündüz idaresindeki denetimlerde, hakkında yakalama emri bulunan 1 kişiyle üzerlerinde kimlik bulunmayan 15 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan kimliklerini ibraz edemeyen 8 kişiye toplam 400 YTL para cezası kesilirken, 2 işyeri hakkında idari işlem yapıldı. 

Bu tür kontrolleri sıklaştıracaklarını ifade eden Asayiş Şube Müdürü Arslan İlkyaz, "Son zamanlarda olayların arttığını gözlemledik. Hiç bir suçluya istediği gibi hareket kabiliyeti vermeyeceğiz. Burada huzur ve sükunu sağlayana kadar şok baskınla devam edecek" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 12:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?