3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldak TSO'ya ziyaret

Çaycuma ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.
Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ve yönetim kurulu üyeleri bugün Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulunu ziyaret etti.

TSO Başkanı Salih Demir’in il dışında olması nedeniyle Zonguldak TSO Meclis Başkanı İrfan Gül, TSO Başkan vekili Şenol Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri misafirleri karşıladı. ZTSO Meclis başkanı İrfan Gül yaptığı konuşmada, “Bizler, sizlerle dayanışma içinde olmalıyız. Biz bir bütünüz, ayrı düşünülemez. İnşallah iyi bir çalışma yılı olur. İl İlçe hepimiz aynı görevi yapıyoruz. Yeni yönetiminiz hayırlı olsun” dedi. TSO Başkan Vekili Şenol Altuntaş ise “Görevinizde başarılar diliyorum. Çaycuma TSO seçimlerini biz de izledik, çok çekişmeli ve demokratik bir seçim oldu. Zor bir görev üstlendiniz, sizi kutluyorum” dedi.Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ise Çaycuma TSO olarak Zonguldak TSO ile istişare halindeyiz. Biz bir bütünüz” dedi.

Çaycuma Ticaret ve sanayi Odası ziyaretinin ardından Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi de Zonguldak TSO’yu ziyaret etti. Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ve Meclis Başkanı Şenol Alsaç ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, Zonguldak TSO Meclis Başkanı İrfan Gül, “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Amacımız ve hedefimiz aynı bu yolda birbirimize destek olmalıyız” dedi. Alaplı Ticaret ve Saniyi Odası Başkanı Rafet Kılıç da, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Geçmiş yönetimin neredeyse tamamı değişti. Ben emekli öğretmenim. Ancak son yıllarda ticarete atıldım. Genç arkadaşlarla birlikte yepyeni bir yönetim oluşturduk” diye konuştu. Zonguldak TSO Başkan vekili Şenol Altuntaş ise “Bu küresel kriz döneminde işiniz gerçekten zor. Elbirliği içinde tüm zorlukları aşacağız. Birbirimize destek olduğumuz taktirde zorları aşarız” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 19:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?