3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldak'a hayran kaldılar

Mali Cumhuriyeti'nden gelen öğrenciler, Zonguldak'ı beğendi.


Zonguldak İşadamları Derneği'nin organizasyonu ile Zonguldak'a gelen 15 öğrenci, bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Öğrenciler önce Kdz. Ereğli ilçesine ardından Zonguldak'a geldi. İlk olarak bir alışveriş merkezini ziyaret eden öğrenciler, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti. ZONİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nida Taşçı, 15 gün önce Senegal'den iş adamlarının Zonguldak'ı ziyaret ettiğini belirterek "ZONİAD olarak Kurban Bayramı'nda buradan arkadaşlarımız
Mali'ye kurban getirmişlerdi. Mali'deki öğrencilerimiz teşekkür ziyareti için Zonguldak'a geldiler" dedi.


Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Salih Demir de, "Yönetimimizdeki arkadaşlar bu konuda hassas. Elimizden gelen tüm destekleri yaparız. Öğrencilerimizi burada görmekten memnun olduk. Onlarda inşallah Zonguldak'ı gördükleri için memnun olmuşlardır" diye konuştu.
Ziyarette en çok ilgiyi 13 yaşındaki Raoul Coulilbaby gördü. Üzerinde Obama ve ABD bayrağının fotoğrafının bulunduğu tişörtüyle odada bulunanların ilgisini çeken Coulilbaby, Barack Obama'yı çok sevdiğini ifade etti. Coulilbaby, Zonguldak'ı da çok sevdiğini sözlerine ekledi. Ülkelerindeki bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan Muhammet Dembele ise Erzurum'u ve Dadaşları çok sevdiğini ifade etti. Dembele'nin Türkiye'ye gelmek için düğününü iptal ettiği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?