4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Zonguldaklılar iftarda buluştu

Zonguldak İli ve Köylerini Kalkındırma Derneği'nin düzenlediği iftar yemeği, kalabalık katılımla gerçekleştirildi. 

Zonguldak İli ve Köylerini Kalkındırma Derneği, belediye yemekhanesinde protokol ve dernek üyelerine iftar yemeği verdi. İftara, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalacıoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca, Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, AK Parti Zongludak İl Başkanı Celil Uzun, CHP İl Başkanı Ali Koçal, Anavatan Partisi İl Başkanı Yüksel Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamdi Uçar, Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref, daire müdürleri, siyasi parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Zonguldak İli ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Necati Başar, yemekte yaptığı konuşmada derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verde. Başar, "Biz her türlü hizmeti insanlık adına yani 'Halka hizmet, hakka hizmet' mantığıyla yapıyoruz. Bu yıl da kırtasiye ve okul çantası yardımı yaptık. Amacımız Zonguldak'ın gelişmesi. Bunun için de proje ve girişimlerde bulunuyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 14:03:43
Güncelleme :8 Ekim 2006 Pazar 14:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERHAN IP: 85.105.95.xxx Tarih : 10.10.2006 10:06:56
Zonguldak ve bağlı köylerini Kalkındırma Derneği adı altında kurulmuş olan bu kurum Zonguldak'ın ve köylerinin kalkınması adına hangi icraatı gerçekleştirmiştir çok merak ediyorum.Yıllardır kaderine terk edilmişliği ile çırpınan bu şirin ilimiz ,vatanımız başa geçenlerin  tamamen koltuk kavgalarını yaşamaları yüzünden şimdi olması gereken noktadan çok uzaktadır.Zonguldak'a gereken ilgiyi göstermeyen hükümet ve yerel yöneticiler ,binlerce işsiz gencin Zonguldak dışına iş aramak için çıkmasına sebep olmuş ve birçoğu geride çoluğunu çocuğunu bırakıp gitmiştir.Bu hakedilmeyen muamelenin bir an önce son bulması adına.. Saygılarımla.